PREMINUO POZNATI VODITELJ! Javnost u SRBIJI u šoku zbog potresnih vesti!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.07.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj preminuo je samo dve nedelje nakon svog 51. rođendana.

Foto: youtube.com
Milo Bakić

U sredu 20. jula, tačno dve nedelje nakon svog 51. rođendana,  preminuo je voditelj Milo Bakić.

Bata Glas, Bata Top FM, Bata Rap&Soul.... Najautentičniji vokal sa ovih prostora, bez ikakvog umanjivanja značaja ostalih kolega, Bata je bio najveći i najkompletniji samostalni produkcijski čovek, piše Pink.rs

Od kraja '80. godina, pa sve do 2007. godine, kada je u teškoj saobraćajnoj nesreći posle nešto više od 20 dana kome pretrpeo velike neurološke posledice, koje su na žalost ostale trajne.

RepublikaFoto: youtube.com
Preminuo Milo Bakić

Bavio se muzikom i muzičkom produkcijom u svim oblicima. Uz pomoć njegovog znanja, verovanja i truda nastale su grupe kao sto je 187, a bendovi kao sto su Mars Venus, Alpha Team i svi bendovi iz perioda '90, koji su u tada imali bar jedno pojavljivanje u medijima.Bati mogu da zahvale na svakom danu saradnje, grupa CIA je saradnjom sa Batom najveći uspeh napravila sa albumom "3". Hip Hop i Rap našeg grada dobio je prostor kroz emisiju koju je tada radio sa svojom (tada suprugom) Vesnom na Pink televiziji pod nazivom "Rap&Soul".

 

Sahrana će se održati u subotu 24. jula, na Bežanijskom groblju , a opelo je u 11:30 sati. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading