(FOTO) TRAGIČNA SMRT DOMAĆEG GLUMCA: Preminuo je nakon DUGE I TEŠKE bolesti!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.07.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš glumac tragično je preminuo nakon duge i teške bolesti!

RepublikaFoto: printscreen
Mnoge žene su ga obožavale!

Jugoslovenski i srpski glumac Igor Pervić rodjen je 1967. godine u Beogradu, gde je i umro 2019. godine nakon duge i teške bolesti. Od samog početka svoje karijere Igor je bio omiljen ženskoj populaciji.

Njegov fizički izgled uz raskošan talenat ostavljao je utisak na svakoga, pa je vrlo rano postao jedan od najpopularnijih domaćih glumaca.

“Crni bombarder” , “Lajanje na zvezde” , “Bure baruta” samo su neki od njegovih ostvarenja, ali nažalost kada god se njegovo ime spomene svi prvo pomisle na probleme koje je imao sa narkoticima, koji su ga totalno udaljili od sveta glume.

Kako prenosi "Objektiv", glumac je za života otvoreno pričao o tome. U pakao droge upao je sa samo 13 godina, a jedva je izašao uz pomoć roditelja balerine Lidije Pilipenko i pozorišnog i književnog kritičara Muharema Pervića koji su ga poslali na lečenje u London.

-Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu- pričao je Igor svojevremeno.

Ovih dana Instagramom kruži fotografija iz Igorove mladosti sa srceparajućim opisom:

- Sećanje na Igora Pervića. Generacija rođenih krajem šezdesetih, kojoj je Pervić pripadao, dobila je svog Džejmsa Dina ili Alena Delona u plavookom lepotanu koji je naše filmske čežnje oživljavao ulogama rokera i buntovnika. Po mladalačkim priznanjima, od Dragana Nikolića uzeo bi šarm, od Roberta de Nira superiornost pokreta i osmeha, od Dastina Hofmana upornost i perfekcionizam. Nije odigrao mnoge role koje su mu bile namenjene, nije prošao kroz mnoga vrata koja su mu se otvorila. Tužno za sve prazne kadrove, čežnjivo čekane pozorišne angažmane, žene koje su godinama ka njemu pružale ruke prijateljstva. Šansa na čekanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading