DO JUČE JE BILA NEBITNA, A DANAS MLATI OZBILJAN NOVAC! Tea Tairović će za dva meseca uzeti 126.000 EVRA!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.07.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je našla način da se probije!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pevačica mlati ogroman novac!

Tea Tairović, pevačica, po svemu sudeći postala je nova kraljica bakšiša na estradi. Atraktivna brineta, koja je karijeru počela u takmičenju "Zvezde Granda", za samo dva meseca će inkasirati 126.000 evra.

Naime, tokom jula i avgusta ona već ima čak 36 zakazanih gostovanja u klubovima koji se nalaze na različitim lokacijama u zemlji, regionu, na primorju i inostranstvu. Početna cena tezge joj je bila 2.000 evra, ali je zahvaljujući numeri koju je nedavno objavila "Hajde", a koja je postala veliki hit i svi pevači su je uvrstili u svoje repertoare, Tairovićka uspela da podigne cenu, ali i uđe među najangažovanije pevačice, prenosi "Kurir".

Kada se podvuče crta, prosek koji uzima po nastupu je 3.500 evra. Da joj je nova pesma donela odličnu zaradu, svedoči i činjenica da je na jednom slavlju na toj pesmi zaradila oko 5.000 evra, i to za nepuna tri minuta.

RepublikaFoto: printscreen
Za 3 minuta je zaradila 5.000 erva!

- Nije sve u parama. Ja ne proričem sudbinu, ne znam koliko će se zaraditi - kroz smeh je rekla Tea.

Tea je ponosna što je pesma postala hit za kratko vreme, a naročito što su počele da je pevaju i njene koleginice na svojim nastupima.

- To je za mene jako dobar znak. Ja sam isto znala da procenim sa tuđim pesmama koliko ću bakšiša dobiti, tako da ako su oni pogodili s mojom, odlično - rekla je Tea za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading