VASA DAO SVOJ SUD: Micić je imao ŠTA da kaže posle plasmana u finale!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

03.07.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrali smo dobar meč protiv Portorika, uprkos velikim problemima koje smo imali sa povredama, i najvažnije je što smo pobedili, pa sutra skoncentrisano idemo na trijumf protiv Italijana, rekao je košarkaš Srbije Vaslije Micić posle plasmana u finale Olimpijskog kvaifikacionog turnira.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Srbija je danas u hali "Aleksandar Nikolić" pobedila Portoriko u polufinalu kvalifikacija sa 102:84 i sutra u finalu za plaman na Olimpijske igre sastaje se sa Italijom.

- Prvo poluvreme je bilo dosta teško, ali smo u nastavku došli do pravog pristupa i nismo dopustili da protivnik preokrene. Sada moramo da zaboravimo ovu utakmicu i da se spremimo za finale. Verujem da su svi očekivali pobedu, ali nije bilo lako. Imamo očigledne probleme koji nam remete ritam. Mislim da smo bili malo nervozni jer smo hteli što pre da pobedimo. Ne možemo da dobijemo u prvom poluvremenu, danas smo odigrali strpljivo i na kraju zasluženi pobedili - rekao je Micić novinarima posle meča.


Ne znam kako to izgleda sa strane, ali nama utakmice služe kao trening jer nemamo previše vremena da se uigravamo, istakao je najbolji pojedinac na meču sa Portorikom, koji je upisao 21 poen.

- Imamo zaista raznovrsne igrače koji su u stanju da urade dosta toga na terenu, na nama je da budemo što koncentrisaniji i da nastavimo da pobeđujemo. Imamo još jednu utakmicu do ispunjenja cilja. Italijani su došli sa dosta dobrom ekipom, nisam znao da su došli sa ovako dobrom ekipom. Imamo mi kvaliteta da se nadmećemo. Idemo iz minuta u minut skoncentrisano i tako idemo do pobede - zaključio je Micić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading