SOFIJI SU BRATA BRUTALNO UBILI, A ONDA JE USLEDILA I NJENA BITKA ZA ŽIVOT! Glumica proživela porodične tragedije koje su je zauvek promenile!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.08.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sofija Vergara jedna je od najlepših žena sveta, a njen vrtoglavi useh dešavao se u periodu kada je proživljavala porodične drame.

Republika

Foto: instagram.com

Sofija Vergara

 

Sofija Vergara je lepotica koja je osvojila ceo svet, muškarci uzdišu za njom, a žene joj se dive. Zahvaljujući lepoti i šarmu uspela je da izgradi uspešno karijeru glumice, modela  pa čak i voditeljka.

I dok je ceo svet slavio, ona je u privatnom životu proživljavala prave drame iz kojih bi malo ko uspeo da izađe vedrog duha kakav je njen.

Još 1998. Kolumbijka se suočila sa velikom tragedijom – njen brat je kidnapovan i ubijen, a ona je tada skrhana bolom i uplašena za sigurnost svoje porodice, spakovala kofere i zajedno sa majkom, sestrom i sinom život nastavila na Floridi.

 

 

Taman kada je mislila da je dobila novu šansu za život, usledila je nova drama. Naime tokom 2002. vodila je ozbiljnu bitku protiv raka, u kojoj je ipak izašla kao pobednik.

Danas Vergara živi punim plućima, trudi se da se ne eksponira previše u javnosti bez preke potrebe, uživa u ljubavi sa suprugom Džoom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading