NIŠLIJA SE UMALO UDAVIO U BAZENU "ČAIR"! U teškom stanju, priključen na respirator!

Autor:

Hronika

09.08.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija čiji identitet još uvek nije utvrđen, a koji je danas oko 13 sati spašen od utapanja na bazenu Čair, nalazi se u teškom stanju i priključen je na respirator.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Prema prvim informacijama do kojih je došao "Blic", kupača su iz bazena su izvukli dežurni spasioci Sportskog centra Čair, ali za sada još uvek nije poznato zbog čega je i pod kojim okolnostima potonuo ispod površine vode.

Kako saznaje "Blic", on je imao puls i disao je kada je vozilom Hitne pomoći dovezen u Urgentni centar KC u Nišu, ali je pregledom konstatovano da je u teškom stanju zbog čega je priključen na mašinu za disanje.

- Pacijentu su na prijemu pluća bila puna vode. Zbog niske saturacije i loših vitalnih parametara, on je intubiran i priključen na mašinu za disanje, nakon čega je dobio svu adekvatnu terapiju - rečeno je "Blicu" u Kliničkom centru u Nišu.

Pacijentu su pre intubacije lekari morali da izvuku vodu iz pluća a dijagnostikom su kod njega utvrđene dodatne povrede.

- Dijagnostikom je utvrđen serijski prelom rebara sa obe strane grudnog koša kao i naprsnuće grudne kosti. Nije imao drugih popvreda na telu - kažu u Kliničkom centru u Nišu.

Povređeni muškarac je životno ugrožen i pod neprekidnim je nadzorom lekara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading