ZBOG NJENOG IZGLEDA VODA PROKLJUČA: Šeron Stoun napravila ludu žurku na bazenu, a svi su gledali u jedan detalj! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Šeron Stoun napravila je žurku za prijatelje kraj bazena, a o njenom izgledu se nadaleko priča i komentariše. Glumica epske scene iz filma ,,Niske strasti" pokazala je još jednom koliko dobro izgleda.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šeron napravila ludu žurku na bazenu

 

Poznata i slavna glumica Šeron Stoun napravila je žurku na bazenu za prijatelje, a delić atmosfere podelila je na društvenoj mreži Instagram i dočarala pratiocima kako su se provodili. 

Na fotografiji se može videti kako se žurka u bazenu pretvorila u pravu ludnicu, da su čak glumica i prijatelji zaigrali odbojku u vodi. Na Instagramu je osvanula fotografija sa žurke, a glumica je otkrila da su za provod najzaslužniji njeni prijatelji, pa im se posebno zahvalila uz opis. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

- Sjajna žurka na bazenu.Hvala, moji najbolji prijatelji. Volim vas sve - napisala je Šeron uz opis fotografije sa žurke.

Ova glumica bila je i ostala san mnogim muškarcima, a sa jednom fotografijom je podsetila sve koliko dobro izgleda. Naime, objavila je fotografiju na kojoj drži loptu na glavi, a širokim osmehom je pokazala koliko se dobro provodi. Komentari su se samo nizali jedan za drugim, a svi su primetili da glumica izgleda zategnuto i neodoljivo, kakvu je i inače pamte po kultnim scenama iz filmova. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading