(FOTO) POPULARNA GLUMICA TUŽIĆE DIZNI: Kompanija je zakinula za MILIONE DOLARA!

Autor:

Zabava

01.08.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planira da ih tuži!

Republika

Foto: Skarlet Johanson

Planira da tuži Dizni...

Prelepa glumica i akciona junakinja Skarlet Johanson tuži kompaniju "Volt Dizni" - zakinuli su je za milione dolara! Skarlet je tužbu pokrenula zbog filma "Crna udovica", njenog jedinog "solo" filma u "Marvelovom" univerzumu.

Podnela je tužbu u Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, i navela da je "Dizni" prekršio njen ugovor kada je film objavio na svom striming servisu "Disney+" u isto vreme kada je ušao u bioskope.

Republika

Foto: Skarlet Johanson

 

Kako prenosi "Mondo", Johansonova navodi da je u ugovoru jasno bilo navedeno da će film biti ekskluzivno prikazan u bioskopima, i da je visina njenog honorara direktno zavisila od prodaje bioskopskih ulaznica.

Kompanija, sa svoje strane, navodi pandemiju kao razlog da dugo očekivani film ne pusti samo u bioskope već i na svoj striming servis, ali advokati glumice navode da je to samo varka.

- Nije tajna da Dizni pušta filmove direktno na svoj servis kako bi povećao broj pretplatnika i podigao cenu svojih akcija. Koronu koriste samo kao izgovor. Ali ignorisanje ugovora umetnika odgovornih za uspeh tih filmova ovom kratkoročnom strategijom, narušava njihova prava što će mo dokazati i na sudu. Ovo neće biti poslednji slučaj u kojem holivudska zvezda ustaje protiv Diznija da ta kompanija ne bi, pod raznim izgovorima, izbegavala obaveze obuhvaćene ugovorom i zakonom- rekao je njen advokat Džon Berlinski.

Republika

Foto: Skarlet Johanson

 

Skarlet je i pre premijere filma i pandemije tražila garancije da će film biti u bioskopima, jer je znala da "Dizni" pokreće svoj striming servis. To joj je napismeno bilo i potvrđeno, a onda je "Dizni" objavio da će ipak uraditi obrnuto. Kada je glumica pokušala da ih kontaktira, ostala je bez odgovora zbog čega sada pokreće tužbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading