(VIDEO) APOKALIPSA U HRVATSKOJ! NAKON RAZORNOG ZEMLJOTRESA SNAŽNO NEVREME POGODILO PETRINJU: Letelo drveće, vatrogasci na terenu!

Autor: Republika

Svet

01.08.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažno olujno nevreme danas oko podneva pogodilo je područje centralne Hrvatske, a najteže je bilo na Baniji gde je vetar čupao stabla, oštetio kuće, a padao je i grad.

Republika

Foto: printskrin

 

Na udaru vremenskih neprilika našli su se tako Sisak, Petrinja, Glina, Kutina, Kostajnica, Virovitica i druga mesta. Oluja je pogodila i područje Moslavine. Nevreme u Kutini odnelo je deo krova sportske dvorane.

Iščupana su brojna stabla a saobraćaj je otežan. Sisak.Info piše i da su oštećeni neki objekti na području Petrinje.

U Petrinji je snažan vetar oštetio objekte koji su pretrpeli štetu u decembarskom zemljotresu. Zbog razornog vetra počupana su stabla, ali je i pričinjena šteta na objektima. Stradao je i kamp na petrinjskom kupalištu, prenosi Alo.

Oštećen je i krov crkve Svetog Lovre, a mnoga domaćinstva ostala su bez električne energije. Na terenu su vatrogasci čiji je prioritet raskrčivanje puteva od drveća i bandera.

Grad Sisak je na svojoj Fejsbuk stranici objavio da su dežurne gradske službe izašle na teren i da pomažu u sanaciji štete i normalizaciji saobraćaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading