JAVILA SE JOŠ JEDNA PEVAČEVA ŽRTVA! Potresna ispovest o brutalnom silovanju, šokirala je javnost!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.05.2021

16:52

Ešli Valters, bivša saradnica rok zvezde, tužila ga je za zlostavljanje i seksualno uznemiravanje, zajedno sa još šesnaest drugih žena

Photo by Melanie Wasser on Unsplash
foto ilustracija

Muzička zvezda Merilin Menson je svoju bivšu asistentkinju terao da radi 48 sati neprestano tokom žurki na kojima se orgijalo i na kojima su se konzumirale droge.

Govorio je svojim prijateljima da smeju da je dodiruju, lupkaju i ljube, navodi se u optužnici koja je danas dostavljena sudu u Los Anđelesu.Ešli Valters, bivša saradnica rok zvezde, tužila ga je za zlostavljanje i seksualno uznemiravanje, zajedno sa još šesnaest drugih žena, navodi Dejli Mejl.

instagram.com/merlin._menson
Sve je više žena koje optužuju Merlina za seksualno zlostavljanje

U optužnicama koje su podignute protiv rok zvezde tvrdi se da je silovao svoju bivšu suprugu Evan Rejčel Vud, kao i da je seksualno zlostavljao Esmu Bijanko tokom njihove dvogodišnje veze.

Tužba koju je ona podnela  pred saveznim sudom u Los Anđelesu, otkriva da je Menson prekršio zakon o trgovini ljudima, kada ju je iz Engleske doveo u Ameriku pod lažnim navodima da će tumačiti uloge u muzičkim spotovima i filmovima koji se nikada nisu ostvarili. Takođe, navela je i da u kući u kojoj je boravila nije bilo nikoga osim Mensona.

Pevač je tada navodno glumici uskratio hranu i san, zaključao je u spavaću sobu, šibao je, davao joj električne udare, pokušao da je prisili na seks sa drugom ženom i pretio da će joj ući u sobu i silovati je tokom noći.

Menson je optužen da nije dozvolio glumici da napusti dom bez njegovog odobrenja, progonio je sekirom po njihovom stanu, rezao je „nacističkim nožem“ bez njenog pristanka i fotografisao posekotine i objavljivao slike na mrežama, takođe bez njenog pristanak.

 

 

 

Komentari (0)

Loading