JAVILA SE JOŠ JEDNA PEVAČEVA ŽRTVA! Potresna ispovest o brutalnom silovanju, šokirala je javnost!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.05.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ešli Valters, bivša saradnica rok zvezde, tužila ga je za zlostavljanje i seksualno uznemiravanje, zajedno sa još šesnaest drugih žena

Foto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash
foto ilustracija

Muzička zvezda Merilin Menson je svoju bivšu asistentkinju terao da radi 48 sati neprestano tokom žurki na kojima se orgijalo i na kojima su se konzumirale droge.

Govorio je svojim prijateljima da smeju da je dodiruju, lupkaju i ljube, navodi se u optužnici koja je danas dostavljena sudu u Los Anđelesu.Ešli Valters, bivša saradnica rok zvezde, tužila ga je za zlostavljanje i seksualno uznemiravanje, zajedno sa još šesnaest drugih žena, navodi Dejli Mejl.

Foto: instagram.com/merlin._menson
Sve je više žena koje optužuju Merlina za seksualno zlostavljanje

U optužnicama koje su podignute protiv rok zvezde tvrdi se da je silovao svoju bivšu suprugu Evan Rejčel Vud, kao i da je seksualno zlostavljao Esmu Bijanko tokom njihove dvogodišnje veze.

Tužba koju je ona podnela  pred saveznim sudom u Los Anđelesu, otkriva da je Menson prekršio zakon o trgovini ljudima, kada ju je iz Engleske doveo u Ameriku pod lažnim navodima da će tumačiti uloge u muzičkim spotovima i filmovima koji se nikada nisu ostvarili. Takođe, navela je i da u kući u kojoj je boravila nije bilo nikoga osim Mensona.

Pevač je tada navodno glumici uskratio hranu i san, zaključao je u spavaću sobu, šibao je, davao joj električne udare, pokušao da je prisili na seks sa drugom ženom i pretio da će joj ući u sobu i silovati je tokom noći.

Menson je optužen da nije dozvolio glumici da napusti dom bez njegovog odobrenja, progonio je sekirom po njihovom stanu, rezao je „nacističkim nožem“ bez njenog pristanka i fotografisao posekotine i objavljivao slike na mrežama, takođe bez njenog pristanak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading