JOŠ JEDNA GLUMICA PROGOVORILA O NASILJU: Zlostavljao me je godinama, mozak mi je ispran!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.02.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresla javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/evanrachelwood
Rejčel Vud

Glumica Evan Rejčel Vud je optužila svog bivšeg dečka, poznatog muzičara Merlina Mensona za zlostavljanje, manipulaciju i ispiranje mozga.

- Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, koji je celom svetu poznat kao Merlin Menson. Počeo je da me ''neguje'' kada sam bila tinejdžerka i zlostavljao me najstrašnije moguće tokom godina. Mozak mi je bio ispran i izmanipulisan do potpune pokornosti. Završila sam sa životom punim ucene, straha, klevete i osvete. Sada sam tu da otkrijem opasnog čoveka i sprečim da uništi još života, ali i da isprozivam mnoge industrije koje su mu to omogućile. Podržavam žrtve koje više neće da ćute - stoji u glumičinom postu. 

RepublikaFoto: instagram.com/merlin._menson
Menson

Na njenom Instagram storiju se nalaze i priče drugih devojaka koje je Menson zlostavljao na neki način, a to je uvek podrazumevalo neku vrstu ponižavanja i vređanja.

Merlin Menson je bio u braku sa Ditom fon Tiz, čuvenom burlesknom igračicom. Razveli su se veoma brzo, a ona je izjavila da je bila duboko nesrećna u tom braku i psihički iscrpljena, piše Kurir.rs

 

Takođe, Mensona su optuživali da su dvojica dečaka koji su izvršili masakar u školi kolombajn slušala njegov album pre krvavog pira 1999.godine. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading