(VIDEO) OTKUD SAD OVO? Trese se Nemačka - Sandra Afrika i Luka Jović su UDARNA VEST!

Autor:

Sport

19.05.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje koje je izazvalo buru.

Sandra Afrika i Luka Jović

Proslavljeni nemački fudbaler Andreas Breme gostovao je u emisiji "ON-MPU Fußballtipp" zajedno sa srpskom pevačicom Sandrom Afrikom, koja se tom prilikom dotakla i reprezentativca naše zemlje Luke Jovića.

Sandra se nemačkoj publici najpre predstavila pesmom "Devojka tvog druga", a zatim je pokušala da pogodi ishode mečeva nemačkog šampionata.

Pevačica je takođe pokazala i svoje umeće u tipovanju rezultata, prognozirala je pobede Štutgarta, Menhengladbaha, Frankfurta, Lajpciga, Volfsburga, Bajerna, Dortmunda, dok očekuje i dva remija u duelima Keln - Šalke, odnosno Hofenhajm - Herta.

Zanimljivo je bilo kako je prognozirala Ajntraht.

- 2:0, Luka Jović - rekla je Sandra Afrika.

Ostala dva pevača su se usaglaslili sa većinom prognoza, dok je i Breme slično prognozirao.

Na kraju emisije, publici su se osim Sandre, predstavili i Davor Badrov, kao i Kostas Karafotis svojim pesmama, a interesantan je bio stajling Sandre Afrike koja je bila u providnoj haljini, koja nije ostavljala mnogo mašti na volju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading