EDITA PROGOVORILA O EKSPLICITNOM IZDANJU! Pevačica otkrila kome je bila namenjena fotografija na kojoj je naga!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.05.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Buba Koreli sve šokirao objavom svog polnog organa na društvenim mrežama, isplivale su i druge eksplicitne fotografije njegovih kolega sa estrade, među kojima je i Edita Aradinović.

Foto: instagram.com/editaaradinovic
Edita progovorila o eksplicitnim fotografijama

Pevačica Edita Aradinović šokirala je pratioce na Instagramu, kojih ima skoro 600.000, kada je objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga. 

Atraktivna pevačica je na svom  storiju podelila sliku koja je nastala ispod tuš kabine, a sada se oglasila tim povodom. 

- To je bilo još pre tri meseca, nastala je prilikom jutarnjeg tuširanja i stajala je samo pet sekundi na Instagram storiju. Htela sam da je "provučem" kroz filter. Fotografija nije bila namenjena širokoj publici i pratiocima. Desilo se, šta je tu je. Od tada se više ne kupam sa telefonom - ispričala je Aradinovićeva, piše Kurir.rs

Foto: Instragram Printscreen
Editino vrelo izdanje

Podsetimo, osim Edite, slučna situacija desila se i Dari Bubamari koja je u nekoliko navrata imala ispade sa seksi fotografijama na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading