OTAC JU JE SE*SUALNO ZLOSTAVLJAO KADA JE BIO DETE: Popularna pevačica otkrila je detalje tragičnog detinjstva o kome je majka znala sve!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.04.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica otkrila je da ju je otac seksualno zlostavljao kada je bila dete, a njena majka je znala sve o tome.

RepublikaFoto: youtube.com/ TheEllenShow
Otkrila je da ju je otac seksualno zlostavljao kada je bila dete...

Preminuli pevač Majkl Džekson dolazi iz veoma talentovane muzičke porodice, ali malo ko zna kroz kakav pakao su prošle njegove rođene sestre.

La Toja Džekson otkrila je javno da ju je otac Džozef Volter, koji je radio kao menadžer za talente, seksualno zlostavljao kada je bila dete. 

- Kada tvoj otac izađe iz kreveta koji deli sa majkom i uđe u krevet sa svojom ćerkom, a čuješ svoju majku kako govori :"Ne, Džo, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori", to te izludi - rekla je pevačica koja je imala 11 godina kada je njena stravična priča počela.

Pevačica nije uspela da se odmori, te je vrlo brzo kao devojka naletela na nova zlostavljanja, a razni partneri su je terali da snima erotske filmove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading