(VIDEO) ZAKLJUČAVAO JE U SOBU, ŠIBAO I DAVAO JOJ ELEKTIČNE UDARE: Glumica preživela horor, pa tužila svetski poznatog pevača!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.05.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je jedva preživela ovaj pakao!

RepublikaFoto: instagram.com/merlin._menson
Menson je optužen za seksualno zlostavljanje...

Glumica Esme Bijanko, koja se proslavila u seriji "Igra Prestola", tužila je Merilina Mensona za psihičko, seksualno i fizičko zlostavljanje.

Tužba je podneta pred saveznim sudom u Los Anđelesu, a glumica je otkrila da je Menson prekršio zakon o trgovini ljudima, kada ju je iz Engleske doveo u Ameriku pod lažnim navodima da će tumačiti uloge u muzičkim spotovima i filmovima koji se nikada nisu ostvarili. Takođe, navela je i da u kući u kojoj je boravila nije bilo nikoga osim Mensona. Pevač je tada navodno glumici uskratio hranu i san, zaključao je u spavaću sobu, šibao je, davao joj električne udare, pokušao da je prisili na seks sa drugom ženom i pretio da će joj ući u sobu i silovati je tokom noći.  Menson je optužen da nije dozvolio glumici da napusti dom bez njegovog odobrenja, progonio je sekirom po njihovom stanu, rezao je „nacističkim nožem“ bez njenog pristanka i fotografisao posekotine i objavljivao slike na mrežama, takođe bez njenog pristanak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esmé Bianco (@esmebianco)

- Bijanci su trebale godine da shvati razmere fizičkog, seksualnog, psihološkog i emocionalnog zlostavljanja gospodina Varnera. Njena karijera patila je zbog pogoršanja mentalnog zdravlja. Ona se do danas bori sa složenim posttraumatskim stresnim poremećajem, anksioznošću, depresijom i napadima panike- piše u tužbi.

Esme je odlučila da prijavi Mensona, nakon što je to uradila njena koleginica Evan Rejčel Vud i još nekoliko drugih devojaka.

Oglasio se ovom prilikom i pevačev advokat koji kaže:

- Da budemo jasni, ova tužba podnesena je tek nakon što je moj klijent odbio nečuvene finansijske zahteve gospođe Bijanko i njenog advokata. Siguran sam da ćemo osporiti njihove tvrdnje na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading