Zorica tvrdi: ŽIZELA JE RASPALA KU*VA, SAMOZADOVOLJAVA SE DEZODORANSOM!

Autor:

Zabava

05.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice sedme sezone rijalitija "Parovi" Ivana Živković Žizela i Zorica Radojković već duže vreme u vili ne uspevaju da nađu zajednički jezik, a Radojkovićeva je ovoga puta internet-zvezdu nazvala prostitutkom i otkrila da se Živkovićka samozadovoljava bocom od dezodoransa.

Foto: Prntscrin
Raspravljale koja je više raspala? Žizela i Zorica

Naime, netrpeljivost između ove dve cimerke neprestano raste iz dana u dan, a njihova poslednja žučna rasprava tokom koje su jedna drugu brutalno izvređale ostavila je javnost u šoku.

- Ja ću za izbacivanje ovom prilikom nominovati ovu ku*vetinu raspalu, matoru koja ima 35 godina. Sramota je da jedna žena, ako mogu tako da je nazovem sa toliko godina koliko ima, sve nas ovde pravi budalama i misli da sve zna, a u stvari je glupa kao polni organ - odbrusila je Radojkovićka Ivani preko stola, a zatim je oplela još oštrije:

Foto: Prntscrin
Sve se treslo od njihove svađe... Ivana i Zorica

- Meni je ispod časti da se raspravljam sa Žizelom jer sam videla šta radi, a pravi se luda. Ne znam da li ste upoznati sa tim, ali ona gura bocu dezodoransa u sebe i tako se samozadovoljava krišom! Ne pada mi na pamet da ulazim u bilo kakvu konverzaciju sa osobom kao što je ona - rekla je Zorica, a ovo je maksimalno isprovociralo Živkovićevu, koja joj je odmah uzvratila istom merom.

Žizela: Ti si ta koja je imala seks u rijalitiju pred kamerama, ne ja! Normalna sam devojka

- Hoćeš da sad ja krenem da pričam o tome šta ti sve ovde radiš? Ti si ta koja je imala seks u rijalitiju pred kamerama, a ne ja! Normalna sam devojka i ovde se nisam je*ala ni sa kim, niti sam se skidala gola! Mene treba da bude sramota što pričam sa tobom! Završile smo svaku komunikaciju do kraja rijalitija, što se mene tiče - rekla je Žizela, a nju je podržalo nekoliko cimera koji takođe imaju dosta nesuglasica sa Zoricom.

Inače, iako je Živkovićka imala dosta nominacija od strane ukućana velelepne vile za izbacivanje, ona ipak neće biti u opticaju za ovonedeljno izbacivanje iz rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading