TARA SIMOV PONOVO SOLO: Hitno se oglasila, na ljubavnu priču sa Danilom stavljena je TAĆKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ponovo raskinula sa dečkom!

TARA SIMOV PONOVO SOLO: Hitno se oglasila, na ljubavnu priču sa Danilom stavljena je TAĆKA! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", koja je nedavno postala majka dečaka Nikolaja, sada se našla u centru pažnje zbog raskida sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem. Nakon izlaska iz porodilišta, Tara je započela zajednički život sa Danilom, ali su nedavni događaji ukazali na to da je njihova ljubavna priča došla do kraja.

Naime, bivša zadrugarka danas se oglasila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram i sa svojim brojnim pratiocima otkrila da su Danilo i ona odlučili da okončaju svoj ljubavni odnos. 

- Shodno tome da sam javna ličnost i negde osećam potrebu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli na njegovu želju i dogovorili smo se da je tako bolje i za nas i naše zdravlje. Molim vas za razumvanje za ovu situaciju i da ako možete ne vršite pritisak na nas. Hvala - napisala je putem svog profila Tara Simov. 

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov putem Instagram saopštila da više nije sa Danilom

Tara i Danilo su više puta do sad raskidali, pa mnogi fanovi očekuju da ponovo može da dođe do pomirenja. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati, ali jedno je sigurno - raskid između Tare Simov i Danila Raičevića izazvao je veliku pažnju javnosti i ostavio brojne obožavaoce u neizvesnosti.

Inače, Tara je nedavno ganula javnost pričom o svom odrastanju. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram.com

Tara Simov i Danilo Raičević

- Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je ponuđeno od strane ljudi sa ulice, nisam imala šta da jedem. Žao mi je samo što nemam na čemu da im budem zahvalna... Sećam se da sam sa 15 godina izgovorila "Samo da ne dočekam jutro", želela sam da umrem - priznala je Tara Simov u jednoj emisiji, grcajući u suzama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Poaro

23.03.2024 20:30

Kalaštura nije ni bila za takvu kuću svekar i svekrva piznati doktori a ona uločarka od majke uličarke.