BAČENA EKSPLOZIVNA NAPRAVA NA PROLAZNIKE U LESKOVCU: Jedan čovek povređen

Autor:

Hronika

23.03.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji incident u Leskovcu: Bačena petarda na prolaznike

BAČENA EKSPLOZIVNA NAPRAVA NA PROLAZNIKE U LESKOVCU: Jedan čovek povređen

Foto: Shutterstock


Jedan od dvojice prolaznika na ulazu u leskovačko naselje Ančiki zadobio je lakšu telesnu povredu kada je na njih, iz automobila u prolazu, bačena neka vrsta eksplozivne naprave. Incident se dogodio tokom prepodneva na nadvožnjaku, a prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je iz vozila bačena petarda velike snage.

Intervencija hitne pomoći i policije

Hitna pomoć i policija su brzo reagovali i stigli su na lice mesta. Povređenom je pružena adekvatna medicinska pomoć, a nakon toga je pušten na kućno lečenje. Na mestu incidenta je obavljen uviđaj, dok je policija tragala za materijalnim dokazima. Saobraćaj je privremeno bio usporen dok su se sprovodile policijske aktivnosti.


Iako je trenutno reč o nezvaničnim informacijama, postavlja se pitanje da li je reč o slučajnom incidentu ili postoji neki dublji motiv iza napada. Istraga je u toku, a policija će nastaviti da radi na utvrđivanju svih relevantnih činjenica kako bi identifikovala počinioce i razjasnila motive ovog neobičnog događaja.


Apel za bezbednost i solidarnost

Ovaj incident je podsetnik na važnost bezbednosti u javnom prostoru i solidarnosti među građanima. Pozivamo sve sugrađane da budu pažljivi i da se pridržavaju mera opreza kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata. Takođe, važno je da zajedno podržimo nadležne organe u njihovim naporima da održe javni red i mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Milovan

23.03.2024 22:01

Ovo je postala svako dnevnica građani više nisu uopšte sigurni, bitno je da su funkcioneri bezbedni a ko šiša građane