SVAKI ČLAN IMA PO JEDNU FIRMU! Zavrteće vam se u glavi kad pročitate koliko zarađuje porodica čuvenog kralja obrva!

Autor:

Zabava

14.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se retko viđa!

SVAKI ČLAN IMA PO JEDNU FIRMU! Zavrteće vam se u glavi kad pročitate koliko zarađuje porodica čuvenog kralja obrva!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Adam Adaktar, ili Bog obrva, kako je sam sebe prozvao, u svoj biznis uveo je i ostale članove svoje porodice, pa tako maltene u okviru familije svako drži jedan deo posla.

Naime, iako svi znaju da se bave "ulepšavanjem obrva", po čemu su i poznati, mnogima je bilo neshvatljivo da je samo taj unosan biznis Adaktarovima doneo vile na Dedinju, luksuzne automobile i život na visokoj lestvici.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adaktarovi

 

Tačno je - nije samo to, a oni su napokon otkrili čime se sve to bave.

Naime, Adam sa majkom, tetkom, bakom i suprugom poseduje pet firmi koje posluju u sklopu njihovog porodičnog holdina.

Foto: Youtube.com printscreen Adaktarovi

Adaktarovi

 

Adaktar kozmetiks - prva je firma koja se bavi tehnikama iscrtavanaj obrva, a pored te imaju i još dve firme usko vezane za proizvode za obrve, dok je četvrta u vlasništvu Adamove majke Alis koja se bavi kosom, dok se poslednja, koja im vervoatno donosi najviše para bavi prodajeom licenci za rad po njihovim pravilima. Način poslovanja i uspeh koji su ostvarili donosi im milione i na mesečnom nivou. 

Inače, kralj obrva nedavno je bio pokraden, pa je oštećen za poprilično veliku količinu novca. Adamu je opljačkan stan na Vračaru, a Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu odmah je prijavljen slučaj. Kako je vlasnik stana izjavio, lopovi su ukrali nekoliko vrednih predmeta, među kojima se ističe ručni sat luksuzne marke "Roleks" sa dijamantom, čija se vrednost procenjuje na oko 30.000 evra, unikatne dijamantske minđuše vredne 4.000 evra, zlatni privezak, kao i ručni sat brenda "Versaće" čija je vrednost oko 4.000 evra.

Prema nezvaničnim informacijama, vrata stana su tog dana bila otključana, a unutra se nalazila Adaktarova supruga Andžela, koja nije čula niti videla ništa sumnjivo. Pljačka se dogodila 19. novembra te godine, a policija je odmah reagovala i raspisala potragu za počiniocima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading