PRVA FOTOGRAFIJA TEK ROĐENOG SINA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Kristina se oporavlja od porođaja, ovo joj najteže pada!

Autor:

Zabava

08.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević se porodila i na svet donela još jednog dečaka, pa podelila njegovu fotografiju sa brojnim fanovima.

PRVA FOTOGRAFIJA TEK ROĐENOG SINA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Kristina se oporavlja od porođaja, ovo joj najteže pada!

Foto: instagram.com/printscreen

Kristijan i Kristina

Bivša učesnica "Zadruge", Kristina Spalević, sinoć je donela sina na svet i ime mu je Kiril. Kristina je podelila prvu fotografiju sa sinom odmah nakon porođaja, blistajući od sreće dok su još bili u sali.

Kristina je iskazala zahvalnost Bogu što je sve prošlo kako treba, ističući da je bebac super i da jedva čeka da budu svi na okupu. Ona se trenutno oporavlja od carskog reza. Kristina i njen nevenčani suprug, Kristijan Golubović, već imaju sina Konstantina, koji je nedavno proslavio prvi rođendan.

- Hvala Bogu, sve je prošlo kako treba. Bebac je super, presrećni smo i jedva čekam da svi budemo na okupu - rekla je ponosna mama za Alo, pa otkrila da se još uvek oporavlja od carskog reza.

Republika

Foto: ATA Images

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

 

Kristijan Golubović se takođe oglasio i podelio radost zbog dolaska trećeg sina u porodicu.

- Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin - rekao je on, otkrivajući da je Kristina dobro, a beba fantastično.

Golubović je pohvalio kako je sve prošlo u najboljem redu i sa nestrpljenjem očekuje da ih vidi i da se vrate kući. Ovo je zaista srećan trenutak za porodicu Spalević-Golubović, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje nove fotografije i detalje o malom Kirilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Kristina Spalević

 

Kristijan Golubović je sa nestrpljenjem očekivao dolazak trećeg sina, ističući da je jedva čekao da sazna vesti o porođaju. On je potvrdio da se radovao što će postati otac još jednog sina, naglašavajući da je srećan zbog proširenja porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading