PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Danima krila radosne vesti, sinu dala MOĆNO IME! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja rijaliti učesnica na svet donela prelepog dečaka, podelila prvu fotografiju nakon izlaska iz porodilišta!

PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Danima krila radosne vesti, sinu dala MOĆNO IME! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka i pevačica Marija Ana Smiljanić porodila se 2. febuara ove godine i na svet donela dečaka kom je dala ime Minja. Marija Ana je danima krila radosne vesti, a danas je podelila i njegovu prvu fotografiju.

- Dobar dan, ja sam Minja. Danas mi je pet dana i mnogo sam spokojan i srećan. Mami sam rekao da mi pokrije lice samo i isključivo da ne biste pali u nesvest od tolike lepote - napisala je Smiljanićeva uz prvu fotografiju sina. 

Republika

Foto: Instagram.com

Prva fotografija malog Minje

Minja - ime staroslovenskog porekla

Ime Minja ima staroslovensko poreklo i označava ono što je "milo" i "umiljato". Marija Ana Smiljanić je ponosno podelila da je njen sin veoma spokojan i srećan, te je začinila objavu simpatičnom opaskom: "Mami sam rekao da mi pokrije lice samo i isključivo da ne biste pali u nesvest od tolike lepote".

Minjin prvi dani

Mali Minja ima tek pet dana, a već je privukao pažnju javnosti simpatičnom pojavom. Smiljanićeva je oduševila mnoge svojom objavom na društvenim mrežama, pokazujući svu svoju radost i ponos zbog dolaska novog člana porodice.

Ovim događajem, Marija Ana Smiljanić započinje novo poglavlje u svom životu, ulogu majke. Njen osmeh i radost su zarazni, a javnost jedva čeka da vidi više fotografija malog Minje i da prati kako se nova mama snašla u ulozi roditelja.

Srećno, Marija Ana i dobrodošao na svet, mali Minja!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Marija Ana Smiljanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading