RADAŠINOVA ĆERKA JECA NAD OČEVIM GROBOM: Potresne scene na sahrani, njene reči teraju SUZE NA OČI!

Autor:

Zabava

07.11.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sahranjen nekadašnji rijaliti učesnik Radiša Miljković.

RADAŠINOVA ĆERKA JECA NAD OČEVIM GROBOM: Potresne scene na sahrani, njene reči teraju SUZE NA OČI!

Foto: printscreen/youtube.com

Radašin učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma", pre dva dana je preminuo u svom rodnom selu Ljupten kod Aleksinca. Vest o njegovoj smrti izazvala je veliku tugu u njegovom rodnom mestu.

Prema rečima njegove ćerke Slađane, Radašin je umro u bolnici u Aleksincu, a poslednjih dana nije mogao da govori. Ipak, prema njenim rečima, Radašin je bio hrabar i nije pokazivao bol uprkos teškom stanju. Slađana je takođe otkrila da je Radašin imao ponude za učešće u rijaliti programima, ali zbog povrede noge nije mogao da prihvati nijednu od njih.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@shomy1990wtf

Radiša Miljković

- Umro je u bolnici u Aleksincu, zadnjih dana nije govorio, ali je rekao da ga ništa ne boli. Imao je ponude za rijaliti ali zbog noge nije mogao nigde. Od poznatih, Manuel Stojanović iz "Velikog brata" je zvao i ponudio pomoć - izjavila je za Kurir Radašinova ćerka.

Radašin je danas sahranjen na groblju u svom mestu Ljupten kod Aleksinca.

Njegova ćerka Slađa stajala je iznad očevog groba, a u jednom trenutku se uhvatila za glavu i počela da plače. Ostali članovi porodice, kao i prijatelji se takođe nalaze na groblju gde Radašina ispraćaju na večni pomen, a malo je reći da su slomljeni, prenosi Telegraf. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading