SAHRANJEN RADAŠIN IZ VELIKOG BRATA! Ćerka zapevala nad očevim sandukom

Autor:

Zabava

07.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Miljković poznatiji kao Radašin danas je ispraćen na večni počinak.

SAHRANJEN RADAŠIN IZ VELIKOG BRATA! Ćerka zapevala nad očevim sandukom

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@pemperle

U selu Ljupten kod Aleksinca vlada neprolazna tuga zbog iznenadne smrti Radiše Miljkovića, poznatijeg kao Radašina, jednog od najomiljenijih učesnika rijalitija "Veliki brat" i "Farma". Radašin je preminuo u svom rodnom selu, a tamo je danas i sahranjen.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@shomy1990wtf

Radiša Miljković

Njegova ćerka Slađa stajala je iznad njegovog groba, a u jednom trenutku se uhvatila za glavu i počela da plače.

- Tata moj, zašto si me ostavio, šta ćemo mi bez tebe - kukala je Radašinova ćerka.

Republika

Foto: Printskrin

Radiša Miljković čitulja

Meštani ovog sela kažu da je Radašinova smrt jedna od pet smrtnih slučajeva koji su se dogodili u roku od nekoliko dana. Uzrok smrti još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da je u pitanju srčani udar. Porodica, rođaci, prijatelji i komšije okupili su se u Radašinovoj porodičnoj kući kako bi izjavili saučešće.

Telo preminulog je po starim seoskim običajima bilo izloženo u kući, a potom je premešteno u dvorište gde je održano opelo. Sanduk je bio pokriven omiljenim ćebetom Radašina, a članovi porodice su se zauvek oprostili od svog najmilijeg. Nakon toga, Radašin je sahranjen po seoskim običajima u dvorištu porodične kuće.

Radašin je bio voljen i poznat ne samo u svom selu, već i u široj javnosti. Njegova smrt je izazvala veliku potresenost kod svih koji su ga poznavali, a posebno kod njegovih prijatelja i porodice. Ostaće upamćen kao vesela i duhovita osoba koja je svojim nastupima u rijaliti programima uspela da osvoji srca brojnih gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading