DEVITOVA PRVA SLIKA BEZ MASKE: Fotka iz luks hotela isplivala na društvenim mrežama, ovo niko nije OČEKIVAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se slika isključivo sa maskom, a danas je napravio presedan!

DEVITOVA PRVA SLIKA BEZ MASKE: Fotka iz luks hotela isplivala na društvenim mrežama, ovo niko nije OČEKIVAO! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Devito

Treper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, jedan je od najpopularnijih mlađih izvođača na našim prostorima. Ono što njega razlikuje od ostalih, jeste to što od kada se bavi muzikom, svoje lice nije pokazivao, već svuda nosi masku, koja je postala i njegov zaštitnički znak.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito

On na svom Instagramu kači slike isključivo na kojima nosi masku, međutim, danas se desio šok potez koji je iznenadio sve njegove brojne fanove. Naime, Devito je otišao u Dubai, gde boravi u luksuznom hotelu, a detalje svog odmora kači na svom profilu na Instagramu. On je danas pozirao na ivici bazena koji ima pogled na grad, a preko svog lica je stavio stiker, jer očigledno na svom odmoru ne nosi masku, pogotovo dok je u baznu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Devito bez maske Instagram

Jednom prilikom na nastupu popularnog repera došlo je do incidenta kad mu je fan iz publike povukao masku, pa je Devito brzo otišao sa bine, a kad je obezbeđenje smirilo situaciju, on se vratio i nastavio da peva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading