VOJAŽ PODELIO RADOSNE VESTI: Čestitke stižu sa svih strana!

Autor:

Zabava

07.11.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reper se pobrinuo da svojoj izabranici ulepša važan dan.

VOJAŽ PODELIO RADOSNE VESTI: Čestitke stižu sa svih strana!

Foto: Instagram.com/voyage.mp3

Tamara Kujačić i Vojaž

Mladi reper u usponu, Mihajlo Veruović Vojaž, nedavno je za medije otkrio da se skrasio u ljubavi. Iako je u početku krio svoju devojku od očiju javnosti, sada često objavljuje zajedničke fotografije sa njom na društvenim mrežama. Upravo je jednu takvu objavio danas, povodom njenog rođendana.

Naime, Vojaž je na svom instagram profilu podelio fotografiju na kojoj se zajedno sa svojom devojkom drže za ruke. Uz fotografiju je napisao:

- Hbd baby (Srećan rođendan bebo) - napisao je mladi reper na svom instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž Instagram

Ono što je privuklo pažnju mnogim pratiocima jeste da su se tagovali u Parizu, gradu poznatom kao grad ljubavi.


Mladi reper je očigledno odlučio da našoj prestonici ljubavi provede ovaj poseban dan sa svojom devojkom. Iako nije otkrio detalje o tome kako su proveli dan, sigurno je da su se lepo zabavili i uživali u romantičnoj atmosferi Pariza.

Mihajlo je inače jedno vreme krio svoju devojku kao zmija noge, ali se odlučio da to više ne radi. Svaki njihov zajednički momenat sada deli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram. Ova gesta pokazuje da je njegova devojka veoma važna u njegovom životu i da želi da svi znaju za njihovu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading