ZADRUGARKA HTELA DA SE UBIJE! Završila u kandžama POROKA: Donela sam mnogo tuge ljudima koji me vole!

Autor:

Zabava

02.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Jelena Krunić progovorila o najtežim trenucima u životu!

ZADRUGARKA HTELA DA SE UBIJE! Završila u kandžama POROKA: Donela sam mnogo tuge ljudima koji me vole!

Foto: Shutterstock

Bivši zadrugarka Jelena Krunić razmišljala je da sebi oduzme život. Kako je nekadašnja rijaliti-učesnica ispričala, u tim teškim trenucima bila je u kandžama poroka i smatrala je da svima oko sebe nanosi bol.

- Tebi su u tim trenucima krivi svi, osim tebe. Sebičnost je nenormalna. Jednostavno, došla sam u fazu kada sam u potpunom mraku i ne vidim ništa - istakla je Jelena, te priznala da je prosto želela da "završi sa tim".

- Htela sam da se ubijem da bih rešila muke sve ljude koji me vole, jer sam im mnogo bola nanela, donela im mnogo tuge. Htela sam da završim sa tim - govorila je Jelena za domaće medije.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Krunić

Jelena je nedavno otvorila dušu na svom Instagram profilu, te priznala kako je izašla iz pakla.

- Ljudi su na mene gledali kao na neku spodobu, karankondžulu, kao na osobu koja nije vredna... Taj moj proces zalečenja je trajao malo duže. U jednoj godini sam izgubila dve muške osobe, nokautirana sam bila psihički, otišla u univerzum. Smrt drage osobe, ostavljanje drage osobe... Za mene koja je hipersenzitivna je to jako težak udarac. Srmt oca sam teško podnela. Ali sada, kada se vratite, kada morate da se iscelite i pročistite to dete u sebi... To je dete koje se borilo kroz ceo život za taj neki mir. Okej je ne biti okej, ali uvek imaj cilj... Ne gubi nikada veru i nadu. Nikada, molim vas - rekla je ona i dodala:

- Svakome je svoja tuga najveća, ali ni iz jedne situacije ne možete da se ne izvučete. Meni je trebalo 50 puta da se desi neka situacija, da bih se opametila. Sve u svemu, cilj kad-tad, nikad nije kasno. Sve je stanje ume, sve je stanje svesti, vi imate godina koliko vaš duh ima godina. Koliko dete u vama ima, koliko žudi za mirom i spokojom. Ja sam ceo život volela različite stvari. Milion puta sam svoju energiju usmerila na razne stvari, ali se nikada nisam fokusirala, osim na ples. Ali ono što je najbitnije, nisam odustala, ja ne znam šta da krijem. Vi me pitate gde sam sad, ja sam na ostvarenju svog sna, taj jedan san na koji sam fokusirana. Mogu ja sve, ali možeš i ti!

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Krunić

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading