PREKINUO ĆUTNJU! Prvo oglašavanje bivšeg dečka Ive Grgurić nakon RASKIDA!

Autor:

Zabava

02.11.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Petošević, bivši dečko pobednice "Zadruge 3", se oglasio na društvenoj mreži Instagram nakon što se saznalo za njihov raskid!

PREKINUO ĆUTNJU! Prvo oglašavanje bivšeg dečka Ive Grgurić nakon RASKIDA!

Foto: Instagram.com printscreen

Danas je u domaćim medijima osvanula vest da je Nemanja Petošević ostavio pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, navodno zbog toga što njegova porodica ne želi starletu za snajku. Nemanja je naslednik uglednog beogradskog biznismena, a večeras se prvi put oglasio i progovorio o raskidu i vezi sa Ivom. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti, a možete ga pročitati u nastavku ovog teksta.

- Kako se poslednjih dana intenzivno u medijima piše o mom poslovnom i privatnom životu, sa akcentom na privatni, odlučio sam da ovde podelim par misli. Lično nikada nisam pričao javno o sadašnjim i bivšim vezama. Do sada nisam prihvatao pozive za gostovanja u emisijama i davao intervjue, jer ne smatram sebe javnom ličnošću, čiji život i detalji iz istog trebaju biti zanimljivi širokom auditorijumu. No, u ovom trenutku, zbog trenutne situacije imam da kažem sledeće - započeo je Nemanja, pa dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Iva i Nemanja

- Kad je u pitanju moja veza sa Ivom, mogu iskreno da kažem da sam srećan što sam imao nju pored sebe u jednom periodu života. Ona je devojka koja sama brine za sebe, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala lepši život. Naprotiv, sama izgara za sebe i suočava se hrabro sa svim izazovima koji čine život, tako da odgovorno demantujem sva pisanja domaćih medija.

- Ukratko, bilo smo jedno za drugo uvek tu, i tako verujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili onaj način, šta god nam sutra donelo.

- Toliko od mene, a svima želim svako dobro i svu sreću - napisao je Nemanja na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nemanje Petoševića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading