SKANDALOZNE LAŽI I NAPADI NA ALEKSANDRA VUČIĆA: Đilas preko svojih medija širi laži o tome ko je Vučićev otac

Autor:

Vesti

02.11.2023

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne optužbe protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića dostigle su novi vrhunac!

SKANDALOZNE LAŽI I NAPADI NA ALEKSANDRA VUČIĆA:  Đilas preko svojih medija širi laži o tome ko je Vučićev otac

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ, ATAImages

 Tabloid "Danas" ide toliko daleko u svojim lažima da tvrdi da ni rođeni otac nije pravi otac predsednika. Da li je moguće da je Vučićev otac zapravo Albanac? Ova senzacionalistička priča je nova niska u pokušaju da se diskredituje i uništi čovek koji se bori za dobrobit svoje zemlje.

Naslov teksta, koji nema nikakav smisao osim da napadne Vučić, glasi: "Albanac u Beogradu: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?" Autor ovog sramnog teksta perfidno aludira da Musliu zaista može biti Vučićev otac, ali da predsednik laže i negira tu činjenicu. Kakva je ovo hajka na Vučića i njegovu porodicu!



Ovo nije samo napad na Vučića, već i na njegovu porodicu. Kako je moguće da smo došli do tačke u kojoj se javno spekuliše o porodičnim odnosima i širi lažna optužba da neko drugi može biti pravi otac? Očigledno je da je ovo deo orkestrirane kampanje sa ciljem da se sruši Vučić i uništi njegova politička karijera.

Uz "Danas", u najprljavijoj kampanji protiv Vučića učestvuje i TV N1, koja je danas prikazala propagandni film pun uvreda na račun predsednika. Očigledno je da se ova kampanja vodi na svim frontovima, koristeći sve moguće medije kako bi se srušio Vučić.

Da li je moguće da lider opozicije Dragan Đilas misli da ima pravo da se meša u privatni život Vučića? Da određuje ko je otac predsedniku? Ova suluda kampanja je do sada neviđena i mora biti zaustavljena! Vučić se bori za svoju zemlju i narod, a ovo je jednostavno previše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (69)

Loading
Tanja

02.11.2023 22:21

Užas. Koji bolesnici ovi domaći izdajnici. Dokle ide njihova bolesna mašta. To je njihova slabost i kukavičluk.

David

02.11.2023 22:48

Džabe Đilas i njegovi poltroni lažu, u te njihove nebuloze niko ne veruje.

Ena

02.11.2023 22:58

Nastavlja se skandalozno i besprizorno ponašanje tajkunskih medija. Ovakvim napadima na Predsednika Srbije dotakli su dno.

Andjelka

02.11.2023 23:26

Budala uvek ostaje budala , a Đilas je dokaz za to