STEFAN KARIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Spakovao kofere sa devojkom, evo gde su POBEGLI!

Autor:

Zabava

02.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić odveo novu devojku na putovanje!

STEFAN KARIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Spakovao kofere sa devojkom, evo gde su POBEGLI!

Foto: instagram.com/stefankaric

Stefan Karić

Bivši zadrugar Stefan Karić već neko vreme uživa u odnosu sa svojom novom devojkom, koju je nedavno počeo da pokazuje svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Danas je odlučio da spakuje kofere i otputuje sa njom.

Naime, Karić je večeras uslikao svoju devojku, njihove pasoše i karte koje pokazuju da su krenuli u Dubai.

Republika

Foto: instagram.com/stefankaric

Stefan putuje sa devojkom

Karića smo u utorak sreli pred početak emisije "Amidži šou", a on nam je otkrio kako je upoznao devojku i da li planira da stane na "ludi kamen" sa njom.

- Iskreno da kažem, kod mene se dešava svašta nešto. Imam novu devojku, ali bračni status je i dalje pod znakom pitanja, nismo još došli do toga. Što se tiče ljubavnog života, zadovoljan sam, srećan, ispunjen... Onakav kakav sam želeo oduvek da budem - istakao je Karić za Republiku, te dodao:

- Zajedno smo tri meseca, upoznali smo se na moru. Teško je sakriti sve od javnosti, te smo tako odlučili da javno obelodanimo našu vezu i tako pokažem s kim sam. Bio je veliki pritisak, ljudi su počeli da kopaju i povezuju me sa svakim, hteo sam da stanem put tome. Ovo je za nju sve novo, ona je devojka iz drugog sveta, i dalje je u šoku! Nije navikla na ovu priču, ali dobro podnosi, nisam očekivao to - priznaje Stefan, a kako je takođe otkrio, njih dvoje su započeli zajednički život, kao i da ju je otac Osman odmah privatio.

Republika

Foto: instagram.com/karic_stefan

Stefan Karić sa devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Diki

03.11.2023 09:19

Konacno malo dalje od Budve. Nema osmeha na licu koliko je srecan I zadovoljan, kako kaze?!