STEFAN KARIĆ NAPUŠTA VILU NA ZVEZDARI ZBOG NOVE DEVOJKE? Objavio privatni snimak, a ono što su radili zajedno sve ŠOKIRALO!

Autor:

Zabava

23.10.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić objavio snimak sa devojkom, a ono što su radili sve zaintrigiralo!

STEFAN KARIĆ NAPUŠTA VILU NA ZVEZDARI ZBOG NOVE DEVOJKE? Objavio privatni snimak, a ono što su radili zajedno sve ŠOKIRALO!

Foto: ATA Images, Instagram

Bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić, važi za velikog zavodnika, a sada je nakon drame sa starletom Natašom Šavijom uplovio u novu romansu, za koju se saznalo nakon što je objavio snimak na kojem se vidi ženska ruka sa prstenom.

Foto: Instagram.com

Stefan Karić i i nova devojka

 

Sada je na njegovom Instagram profilu objavljen video iz kupovine, a mnogi su pomislili da njih dvoje opremaju malo ljubavno gnezdo. Iako je Stefan nedavno rekao za medije da je u vezi tek od skoro, očigledno mu ona i te kako prija, kada su već odlučili da krenu u kupovinu stvari za domaćinstvo. 

Podsetimo, kako je Republika prva pisala, Karić je objavio sporni snimak, te su svi odmah posumnjali da je rešio da se veri i stane na "ludi kamen", ali kako se ispostavilo, za sada su samo u vezi.

Inače, kako se sada saznaje, reč je o devojci po imenu Andrea, koja je aktivna i na društvenoj mreži TikTok, a kako se može videti na njenom profilu na Instagramu, Stefan joj uveliko komentariše fotografije.

Foto: printscreen/instagram

Nova devojka Stefana Karića

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading