OTKRIVENA AFERA O RASKIDU KRISTIJANA I KRISTINE: Spalevićeva priznala sve, prekinula ĆUTNJU, pa otvorila dušu o problemima!

Autor:

Zabava

13.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević progovorila o raskidu sa Kristijanom Golubovićem!

OTKRIVENA AFERA O RASKIDU KRISTIJANA I KRISTINE: Spalevićeva priznala sve, prekinula ĆUTNJU, pa otvorila dušu o problemima!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

Bivši rijaliti učesnici Kristina Spalević i Kristijan Golubović nakon rođenja sina Konstantina čekaju još jednog dečaka koji će na svet doći u februaru. Ipak, počele su da isplivavaju informacije kako se navodno rijaliti par rastaje.

Tim povodom oglasila se Kristina za domaće medije i progocorila o spekulacijama.

Foto: instagram.com/kristina_spalevic

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

 

- Ne rastajemo se. Kod nas je uvek turbulentno. Sigurno me to pitate zbog afere kocka. Ja sam tako osetljiva, plačem za svakakve gluposti i plašim se. Kocka mi smeta i nadam se da se Kristijan neće odati poroku i postati kockar. Ljubomorna sam na sve što me odvoji i na 2 minuta od njega. Mi prosto samo imamo jedno drugo. Brinemo se sami o detetu i o svemu. Nemamo puno ni prijatelja, njih četvoro sam samo zvala na rođendan - rekla je Kristina za Blic, a onda je progovorila o svojoj drugoj trudnoći:

- Druga trudnoća mi je teža. Nosim nisko, a sin Kosta je toliko nemiran. Velika je beba već ima 11 kilograma, ne mogu da ga nosim. Trudim se da ne zapostavim Kostu, a i Kristijana, u suštini onda zapostavim sebe. Moji roditelji nam ne pomažu, oni rade od jutra do mraka, takav im je posao.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

 

Kristina kaže da se neće ni rastajati, ali ni udavati za Kristijana dok se ne porodi.

- Razmišljali smo o svadbi. Ja sam molila Boga da Kristijan ne ostane prošle godine dugo u "Zadruzi" jer bi se onda venčali u rijalitiju. Druga opcija je Bali, ali otom-potom - istakla je Kristina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading