"DA SE MALO DALJE ODMAKAO OD DRVETA MOŽDA BI BIO ŽIV" Supruga nastradalog Siniše koga je ubilo drvo: Evo šta se desilo u Donjem Milanovcu

Autor:

Hronika

13.09.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga nastradalog muškarca ispričala je za naš portal da je njen suprug bio profesionalac i da se dugo godina bavio sečom šume.

"DA SE MALO DALJE ODMAKAO OD DRVETA MOŽDA BI BIO ŽIV" Supruga nastradalog Siniše koga je ubilo drvo: Evo šta se desilo u Donjem Milanovcu

Foto: Rina

Slavijanka B. supruga nastradalog Siniše B. koji je nastradao jutros oko 10:30 dok je sekao šumu u ataru sela Donji Milanovac, nedaleko od Majdanpeka, kada je na njega palo drvo i dalje ne može da poveruje da se desila tragedija. Kako je ispričala nesrećna žena kroz suze, njen suprug godinama se bavio sečom šume.

- Da, nastradao je Siniša. Jutros je otišao u šumu, kako su mi ispričali sve se desilo brzo, on je sekao drvo, pošto je trebalo da padne povukao ga je sajlom u drugu stranu. U jednom trenutku kako pričaju, drvo se izmaklo, i palo preko njega - priča kroz suze Slavijanka B. supruga nastradalog Siniše za portal Republika.rs.

Kako kaže, ništa nije naslutilo tragediji.

- On se godinama bavi sečom šume. Bio je profesionalac, ima traktor svoju sajlu, testeru. Sve je znao o šumi, nikako ne mogu da shvatim, zašto se nije odmakao na distancu na koju je trebao, da je to učinio, možda bi ostao živ - ispričala je za naš portal supruga nestradalog muškarca.

Na mesto tragedija stigla je policija koja obavlja uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading