OVO SU DETALJI DALILINE NOVE EMISIJE! Dragojevićka pred kamere staje sa BIVŠIM LJUBAVIMA!

Autor:

Zabava

03.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević progovorila je o novom poslu voditeljke i otkrila do sad nepoznate detalje.

OVO SU DETALJI DALILINE NOVE EMISIJE! Dragojevićka pred kamere staje sa BIVŠIM LJUBAVIMA!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Dalila Dragojević nedavno je na svom TikTok profilu ispričala da je dobila novi posao i da će postati voditeljka na RED televiziji, ali i da će se povremeno pojavljivati u novom rijalitiju "Elita". Ona je sad prvi put govorila o svom novom poslu i otkrila da li je spremna da ispred kamera stane sa svojim bivšim momcima i ugosti ih u svoju emisiju. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

- Otkud ja na Pinku? Ja sam potekla iz ove kuće i najveći pečat sam ostavila sa Pink televizijom i sa "Zadrugom", to je ostalo vezano za moje ime. Dobila sam posao, na RED televiziji ću da vodim emisiju koja je vezana za "Elitu", tri puta nedeljno, ali ima tu još pregovora. Ja radim sa željom da što više napredujem, daću sve od sebe da svaka emisija bude što više uspešna i gledana. Moraš od ljudi da izvučeš najbitnije. Ja sam oduvek želela da se bavim voditeljstvom i mislim da će to biti savršeno - govorila je Dalila u "Premijeri Vikend Specijal", pa otkrila da li je spremna da u svoju emisiju dovede nekog od bivših ljubavnih partnera. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

- Kako bude po protokolu i kako nadležni budu odredili. Koga budu pozvali, ja ću da ugostim i da se ponašam profesionalno -  poručila je Drgojevićka. 

Podsećamo, Dalila je pred svoj rođendan objavila vest da postaje voditeljka na televiziji RED. 

Uoči mog rođendana, srce mi lupa, ja ću vam reći sada! Ja od ovog meseca zvanično postajem voditeljka svoje emisije na Red TV, a biću i u povremeno u ,,Eliti" i povremeno vodim program - rekla je Dalila. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading