DALILA OTKRILA DETALJE UGOVORA SA PINKOM: Progovorila o ELITI, pa otkrila da li je u VEZI sa Zvezdanom Slavnićem!

Autor:

Zabava

03.09.2023

01:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila otkrila i kada ćemo je videti u Beloj kući!

DALILA OTKRILA DETALJE UGOVORA SA PINKOM: Progovorila o ELITI, pa otkrila da li je u VEZI sa Zvezdanom Slavnićem!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5" Dalila Dragojević večeras je proslavila 30. rođendan na jednom splavu u Beogradu. Dalila je juče objavila da postaje voditeljka RED televizije i da će redovno ulaziti u "Elitu".

- Postoje ciljevi i želje, ali to su tajne želje o kojima neću pričati. Očekivala sam da ću posle "Zadruge 5" raditi na Pinku kao voditeljka, ali to se tada nije ostvarilo, zaposlila sam se na drugom mestu, ali sada je sve došlo na svoje, vraćam se tamo gde pripadam. Biće to emisija koja će se bavii učesnicima "Zadruga 7 Elite". Videćete, a nekad ću i ući u rijaliti, ali isključivo kao voditeljka. Dosta nepoznatih ljudi je ušlo koje ja ne ulazi, još mi niko nije privukao pažnju. Kroz moje emisije ćete moći da upoznate zadrugare bolje - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Dragojevićka je progovorila o odnosu sa Zvezdanom.

- Zvezdana sam ugostila jednom u svojoj emisiji i to je to, odigrali smo par mečeva i nemamo ništa privatno, pošto nije on moj tip zaista. Zvezdan mi neće biti dečko, ja bežim od rijaliti učesnika, a pošto on to jeste bežim od njega - istakla je ona, pa otkrila šta se dešava kod nje na ljubavnom planu:

- Moj novi dečko ne može biti rijaliti učesnik, želim nešto novo, ako uđe neko normalan u Zadrugu, onda ćemo da vidimo, nikad se ne zna. Želela bih da nađem dečka boljeg od sebe, imam dosta udvarača, ali trenutno sam solo. Sada me interesuje karijera, a ljubav ako dođe, dođe.  

Dalila se osvrnula i na nedavnu neprijatnu situaciju koju je imala na jednom splavu.

Republika

Foto: ATAImages

 

- Histerisala sam na jednom splavu zbog stola, jednostavno sam taj sto rezervisala, a oni su me ispalili. Tada sam napravila skandal tamo, ali me niko nije prebio - zaključila je ona za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

03.09.2023 02:50

Ti si stvarno jako mudo, idi u tvoj Sepak i ne vracaj se ovamo hanumo