BIVŠU RIJALITI UČESNICU OTELI, PA DRŽALI U PODRUMU: Amputirali joj nogu i odstranili dojku, doktori se borili za njen život!

Autor:

Zabava

30.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna priča bivše rijaliti učesnice ledi krv u žilama!

BIVŠU RIJALITI UČESNICU OTELI, PA DRŽALI U PODRUMU: Amputirali joj nogu i odstranili dojku, doktori se borili za njen život!

Foto: youtube.com/printscreen/Pustь govorяt

Tatjana Jovančević publici postala je poznata učešćem u Velikom bratu 2009. godine, a pažnju na sebe je skrenula tužnom životnom pričom, koja se i dan-danas prepričava.

Naime, njoj je amputirana noga kada je imala samo 23 godine, jer joj je dijagnostikovan tumor na kolenu, a njena majka otkrila je kako je Tatjana bila kidnapovana tokom posete bake u Bosni, što je Tanjin otac kasnije demantovao, prenosi Kurir.

Ipak, tu nije kraj... Pre nekoliko godina u javnost je dospela informacija da je Tatjani odstranjena i dojka, takođe zbog tumora. 

- Našoj Tatjani je pre dva meseca otkriven tumor na dojci. Posle mukotrpnih pregleda ona je operisana i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus hemoterapija. Tatjani je ovo drugi put da se bori sa istom bolešću. Pre 26 godina operisana je i morala je da joj se amputira noga - stajalo je tada u jednoj objavi na Fejsbuk stranici posvećenoj njoj.

- Završila sam 12 hemioterapija. Želela sam da vam otkrijem kroz šta sam sve prolazila. Imala sam snagu sve do neke pete hemioterapije, doživela sam šok jer su me mnogo puta ubadali u ruke, od prethodnih terapija su mi teško pronalazili vene jer smeju da me bodu samo u levu nogu i levu ruku - govorila je Tanja.

Republika

Foto: youtube.com/ Portal Informer

 

 

- Najblaže što je bilo što su mi opale trepavice i kosa, obrve, krvarenje iz nosa je bilo nenormalno, maramice svakog dana, ispljuvavala sam krv, toliko sam se bila uplašila, imala sam nenormalne vrtoglavice, imala sam osečaj da mi se oči uvrću - rekla je vidno potrešena bivša rijaliti učesnica.

- Kad sam doktoru pokazala maramicu, doktor je zblaznuto pogledao i rekao je odmah ideš na magnetnu rezonancu glave, na koju zbog alergije na kraju nisam otišla, prolazila sam kroz sve ovo kao bosa preko užarene lave, dolazilo je do trenutaka gde nisam mogla da obujem protezu jer neki lek koji sam primala oticalo mi je celo telo, noge, ruke i lice - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading