KRISTIJAN IZBEGAO GLAVNO SUOČAVANJE SA LAZIĆEM: Rade brutalno isprozivao Golubovića, ako ne dođe na sledeće suđenje slede ozbiljne posledice!

Autor:

Zabava

19.07.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Lazić otkrio detalje suđenja sa Kristijanom, ovo će biti njegova poslednja šansa!

KRISTIJAN IZBEGAO GLAVNO SUOČAVANJE SA LAZIĆEM: Rade brutalno isprozivao Golubovića, ako ne dođe na sledeće suđenje slede ozbiljne posledice!

Foto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. Pančić

Bivši rijaliti igrač, Rade Lazić, podneo je pre tri godine dve krivične prijave protiv bivšeg robijaša Kristijana Golubovića zbog javnih pretnji koje mu je Golubović neprestano upućivao. 

Golubović i dalje izbegava suočavanje sa Lazićem, a sa javnim prozivkama ne prestaje ni sada. Rade je za Republiku objasnio šta se danas dogodilo, pa otkrio šta Kristijana čeka nakon svega:

Republika

Foto: ATA Images

 

- Danas je trebalo da bude to glavno suočavanje. Uručen mu je poziv i nije se pojavio, ostalo je samo da sudski veštak obavi sa mnom razgovor i pomereno je ročište za 5. Decembar, ako se opet ne bude pojavio, neće biti u mogućnost da iznese svoju odbranu. On me proziva i govori kako sam ja zabrinut za svoju sigurnost, što uopšte nije tačno. Evo, ja sam danas došao sam, on se uopšte nije ni pojavio - objasnio je Lazić za Republiku.

Republika

Foto: Instagram, ST/N. Pančić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading