KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA OTKRILA KAKO ZAVODI MATORCE: Zbog ovoga je stariji muškarci ne odbijaju!

Autor:

Zabava

19.07.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović pokazala svoje "umeće", pa izazvala haos na društvenim mrežama!

KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA OTKRILA KAKO ZAVODI MATORCE: Zbog ovoga je stariji muškarci ne odbijaju!

Foto: instagram.com/milijana_official

Milijana Bogdanović privukla je veliku pažnju u rijalitiju "Parovi" gde je ušla sa pola veka starijim Milojkom Božićem i šokirala čitav region.

Nakon raskida usledile su njene veze sa takođe starijim partnerima, te je dodatno privlačila pažnju medija. U "Parovima" je započela vezu i sa tada oženjenim Ivanom Gavrilovićem, koji je zbog nje ostavio ženu, a potom se vratio supruzi.

Republika

Foto: Instagram

 

Milijana se nakon tog raskida povukla iz javnosti i sada radi kao kondukterka u autobusu, što joj je oduvek bila želja. Ona redovno objavljuje fotografije sa autobuske stanice, a zadnjom objavom ponovo je skrenula pažnju na sebe.

Bogdanovićeva je pozirala u kadi, dok je telo prekrila penom. Ubrzo su se pojavili komentari da ovom objavom ponovo želi da privuče nekog starijeg čoveka, ali je ona rešila da oriše sve komentare i zabrani dalje pisanje ispod njenog posta.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading