KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA POSTALA KONDUKTERKA, PA PROMENILA LIČNI OPIS: Osvanula prva fotografija sa novog radnog mesta!

Autor:

Zabava

17.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok transformacija Milijane Bogdanović, više je na ulici ne prepoznaju!

KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA POSTALA KONDUKTERKA, PA PROMENILA LIČNI OPIS: Osvanula prva fotografija sa novog radnog mesta!

Foto: Instagram

Milijana Bogdanović

Milijana Bogdanović (26) proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju sa radnog mesta.

Milijana je pozirala nasmejana na autobuskoj stanici, a na sebi je imala zelenu kombinaciju sa cvetnim detaljima. Mnogi komentarišu da je Milijana stavljala fasete na zube i da ima novi osmeh.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Inače, javnost ju je najviše upamtila kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem (78), kao i sa oženjenim pevačem Ivanom Gavrilovićem, a nedavno se pisalo da ima novog dečka koji je 23 godine stariji od nje.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

 

Milijana je krajem prošle godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading