ZBOG ŽELJE DA POSTANE KONDUKTER, SPANĐALA SE SA VOZAČEM AUTOBUSA: Proslavljena rijaliti učesnica zamenila 53 godina starijeg muža novim matorcem!

Autor:

Zabava

28.06.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana i njen novi izabranik rade u istoj firmi!

ZBOG ŽELJE DA POSTANE KONDUKTER, SPANĐALA SE SA VOZAČEM AUTOBUSA: Proslavljena rijaliti učesnica zamenila 53 godina starijeg muža novim matorcem!

Foto: youtube.com/Parovi Stream 1

Milijana Bogdanović (26), koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi" nakon raskida od penzionera Milojka, koji je od nje stariji čak više od pola veka, našla je novog i time se pohvalila na mrežama, a sada je promenila i profesiju.

Naime, ona je podelila sa fanovima da je sada postala kondukter u gradskom prevozu. Javnost je pamti kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem (78), kao i sa oženjenim pevačem Ivanom Gavrilovićem, a nedavno se pisalo da ima novog dečka, koji je 23 godine stariji od nje.

Milijana je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

On je navodno stariji od Milijane više od dve decenije, a radi kao vozač autobusa i zaposleni su u istoj firmi.

- Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila - rekla je Milijana nedavno za Telegraf i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

- Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene - zaključila je bivša rijaliti učesnica.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading