KARIĆ GLUMI ŽRTVU U ZATVORU! Nasilnik se iza rešetaka folira, stupio u štrajk glađu!

Autor:

Zabava

17.05.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji slučaja Stefana Karića i Nataše Šavije!

KARIĆ GLUMI ŽRTVU U ZATVORU! Nasilnik se iza rešetaka folira, stupio u štrajk glađu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Pixabay.com

Stefan Karić

Stefan Karić se i dalje nalazi u pritvoru zbog navodnog prebijanja Nataše Šavije, a tek 5. juna će tužilac odlučiti da li će ga pustiti da se brani sa slobode ili će mu produžiti život iza rešetaka. 

Naime, kako se saznaje od izvora iz zatvora, Karić uopšte ne spominje Šaviju, kao ni incident zbog kog je i lišen slobode.

- Deluje kao da je sa dvora bačen u zatvor. Ne komunicira ni sa kim, samo što ga nešto pitaju kratko odgovori. Mnogo je smršao, neće ni da jede, leži na krevetu i u svojim mislima je. Jasno je da je neko ko je mažen i pažen. Sa druge strane, niko njega ni ne dira, ima ovih malo bezobraznijih zatvorenika pa kad vide tako nekog sa televizije, bockaju, maltretiraju psihički, ali za sada njega niko ne dira. Ima posete advokata, bio mu je i otac, to ga je dotuklo, plakao je taj dan. Zapitkuju ga o rijalitiju najviše, ali on baš kratko odgovori i ne ulazi u dalju komunikaciju. Načuo sam da neki drugari od te starlete kao čekaju kad izađe da mu se svete. Ne znam ja šta je tu bilo, video sam samo slike te devojke, jezivo kako izgleda. Ako je istina da ju je pretukao, treba da odgovara - govori izvor, te nastavlja:

- On je u ćeliji sa još trojicom. Tog trećeg su doveli dva dana nakon što su tu smestili Karića. Znam da mu se redovno uplaćuje kantina i on je taj koji je kupio sva sredstva da se toalet dovede u red. Pitanje je da li će da ga puste, mogu da mu produže pritvor - zaključuje izvor iz zatvora za Star.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stefan Karić u zatvoru

Podsećanja radi, Osman Karić je bio u poseti sinu Stefanu, te je tom prilikom rekao da je celu situaciju teško podneo.

- Srce mi se cepa, teško mi je bilo da ga vidim. Kao se smeškao, znam ja da mu je teško i taj osmeh je bio lažan. Pričali smo preko stakla sa slušalicom, nismo uopšte pominjali tu devojku Natašu, niti šta se desilo. Jedva čekam da izađe - istakao je Osman nedavno.

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Nataša Šavija, Osman Karić i Stefan Karić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.05.2023 20:38

Jao...deluje kao da je sa dvora bačen u zatvor. Kakvog dvora ? Sa dvadeset godina došao da živi u kući roditelja svoje maćehe iz maminog stana od 40 kvadrata. Dečko bez zanimanja i posla, koji živi od sezone do sezone rijalitija u kome uzme novac i potroši ga do sledeće sezone. Mediji od njega napraviše imaginarnog lika. Smešno !