DALILA SE POMIRILA SA BIVŠIM?! Isplivalo sve na videlo, jedan DETALJ ih potpuno raskrinkao! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.05.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratila se staroj ljubavi!

DALILA SE POMIRILA SA BIVŠIM?! Isplivalo sve na videlo, jedan DETALJ ih potpuno raskrinkao! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen/lukanikolic22

Drugoplasirana učesnica pete sezone "Zadruga" i odnedavno tiktokerka, Dalila Dragojević, po svemu sudeći, vratila se bivšem dečku, Luki Nikoliću, sa kojim je prošlog leta imala romansu, kada se čak i uselila u njegov stan.

Naime, kako smo mogli da primetimo, na listi Dalilinih pratilaca na društvenoj mreži Instagram pojavio se i profil njenog bivšeg momka, a po komentarima korisnika ove socijalne platforme, razlog je pomirenje.

Inače, Nikolić je u javnosti postao poznat kao dečko bivše zadrugarke Mine Vrbaški, da bi se kasnije saznalo da je "slab" na starlete, jer je nakon te veze, osim sa Dragojevićevom, uplovio i u romanse sa Majom Marinković i Viki Mitrović.

Podsećanja radi, raskid Dalile i Luke protekao je burno u medijima, jer je Nikolić nakon "pucanja tikve" svoju tadašnju izabranicu nazvao "metlom".

Republika

Foto: InstagrAM, TV Pink

Luka Nikolić sa zadurgarkama

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo Dalilu Dragojević na broj poznat redakciji, ali je ona bila nedostupna do zaključenja ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading