Osman Karić progovorio o kobnoj noći i Stefanovom brutalnom prebijanju Nataše Šavije: "MISLIO JE DA JU JE SAMO MALO JAČE UDARIO!"

Autor:

Zabava

16.05.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je otkrio šta se tačno desilo te noći, Osman Karić imao je poruku i za starletu!

Osman Karić progovorio o kobnoj noći i Stefanovom brutalnom prebijanju Nataše Šavije: "MISLIO JE DA JU JE SAMO MALO JAČE UDARIO!"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osman Karić, Stefan Karić i Nataša Šavija

Stefan Karić osumnjičen je da je u noći između 30. aprila i 1. maja pretukao Natašu Šaviju, koja je zadobila teške telesne povrede. Dok se ona od posledica prebijanja leči u bolnici, Karić je u pritvoru.

Osman Karić, njegov otac, nedavno ga je posetio, pa prvi put za medije progovorio o toj kobnoj noći i dešavanjima za vreme Stefanovog bekstva:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

 

- Dobro sam onoliko koliko mogu da budem. Gledam da ne razmišljam o tome i da uvek u dvorištu nađem neke zanimacije. A razmišljam o njemu, da li ima problema? Znate već kakvi su zatvorenici, nikada se ne zna do kakvih problema može doći. Iako je on rekao da su mu uslovi super tamo - rekao je Karić za Kurir.

Republika

Foto: Republika

 

- Tu noć kada se to desilo... On nije ni spavao kod kuće, već je čekao advokata da se vrati sa odmora da bi se prijavio u policiju. Čak nije ni znao da ima poternicu, mi smo to saznali preko portala. On je verovatno mislio da se potukao sa njom i da ju je samo malo jače udario i nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Ja sam ga pitao što, on mi je rekao da su drugovi već godinama i da se ponekad viđaju i izlaze. Nisu u vezi, ali su drugovi. Te večeri on je bio sa drugom na proslavi. U međuvremenu su se oni dopisivali i ona mu ga je pitala da dođe i eto, on ju je pozvao da dođe. Koji je razlog svega nakon toga nije mi jasno. Verovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio - rekao je Osman.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagram

 

- Sud će videti ko je kriv. Ako je on udario, ja to ne opravdavam i treba da bude kažnjen. Ne znam. Devojku lično ne poznajem. Mene jesu pogodile fotografije. Pozvao bi devojku da vidim šta se desilo, ali dešavaju se razne stvari i ne bih želeo da me neko pogrešno shvati. Žao mi je te devojke i želim joj da što pre ozdravi - rekao je Osman za sam kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading