''ŠAVIJINE POVREDE NISU TOLIKO STRAŠNE!'' Oglasio se Karićev advokat i ŠOKIRAO detaljima o Natašinom stanju!

Autor:

Zabava

05.05.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Stefana Karića se oglasio i progovorio o detaljima slučaja i stanju Nataše Šavije.

''ŠAVIJINE POVREDE NISU TOLIKO STRAŠNE!'' Oglasio se Karićev advokat i ŠOKIRAO detaljima o Natašinom stanju!

Foto: ST/V. Lukić, Instagram

Nataša Šavija otpužila je Stefana Karića da ju je u noći između 30. aprila i 1. maja krvnički pretukao, a potom i pobegao sa lica mesta. Karić se javio 3. aprila u PU Sremska Mitrovica, gde je zadržan na 48 sati, a sada se oglasio i njegov advokat i otkrio u kakvom je stanju Šavija.

- Iako je potvrđeno da se radi o teškim telesnim povredama, Nataša više izgleda strašno zbog modrih podliva nego što zapravo jeste. Pošto neće biti veštačenja, tražio sam da vidim lekarski izveštaj u kom piše da je Šavijino stanje bilo na granici između lakih i teških telesnih povreda - priča advokat na početku i dodaje:

Foto: Instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija pretučena

- Dečko nije kriminalac, pa je za njega sve ovo novo. Nije plakao pred sudijom, ali nije bio ni opušten, jer mu nije svejedno. Policija radi na slučaju, utvrdiće da li restoran u kom je bila svadba ima kamera i da li su zabeležile incident. Ali, od svega što se desilo, nama najviše smeta što kruže priče da je Stefan pobegao sa lica mesta i navodno se skrivao. To nije tačno, pa posle svake tuče svi odu kući, ne čekaju policiju da dođe. Tako je i Stefan otišao kući. Pošto ga policija nije zatekla na svadbi, raspisala je poternicu za njim. A on je sve vreme bio kod kuće, ali ga tamo niko nije tražio.

Foto: nemanja pancic

Advokat Stefana Karića

Kako je Karić 2018. godine služio kaznu od šest meseci kućnog pritvora zbog nošenja oružja bez dozvole, a sada bi to za njega mogla biti otežavajuća okolnost.

- Prema odredbama zakona, posle tri godine se briše osuda iz dosijea, a on je nanogicu nosio pre pet godina. Međutim, prekjuče sam saznao da policija to nije uradila, pa će, nažalost, sudija i to uzeti u obzir. Iako sam odmah podneo zahtev za brisanje, videćemo šta će biti po tom pitanju - završava advokat za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading