OGLASILA SE ŠAVIJA IZ BOLNIČKOG KREVETA! Nakon brutalnog prebijanja i operacije Nataša imala da kaže samo jedno: Izgleda da sam ovo zaslužila! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija krvnički je pretučena i tom prilikom joj je povređeno oko i polomljene vilična i jagodična kost.

OGLASILA SE ŠAVIJA IZ BOLNIČKOG KREVETA! Nakon brutalnog prebijanja i operacije Nataša imala da kaže samo jedno: Izgleda da sam ovo zaslužila! (FOTO)

Foto: ATAImages

Starleta Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da joj je naneo teške telesne povrede nakon što ju je krvnički pretukao, a onda i na svom Instagram profilu podelila fotografije povreda koje je zadibila.

Međutim, dobila je niz negativnih komentara i uvreda, na šta je burno reagovala manekenka Sofija Milošević, užasnuta psovkama i uvredama koje je Šavija dobila, pružila joj je reči podrške.

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija se zahvalila Sofiji Milošević

Tim povodom se oglasila i Nataša koja je juče operisana i zahvalila se Sofiji na podršci koju joj je pružila, a onda se obratila i muškarcima.

- Hvala. Koliko se može primetiti, žene su ženama najveća podrška, a po muškarcima izgleda ovo zaslužujemo, ako smo na lošem glasu, ovo ili ono uradile... Pa i ako nisi.. Tuga - istakla je Nataša na storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sana

04.05.2023 14:15

"...ako smo na lošemglasu, ako smo ovo i ono učinile... " ,kaže Nataša. Da, na jako lošem si glasu, muškarci i mnoge devojke pričaju svašta i to one sa kojima se Nataša "provodila" dugi niz godins. Ali, ako si ispričala istinu o ovom događaju i pretrpljenom nasilju (potpinu istinu ), nemaš više čega Nataša da se bojiš. Leči se i izlečiali počni da živiš život dostojan devojke koja ima 35 godina i kloni se opasnih situacija, opasnih momaka i ostalog. Jer, 35 godina je zrelost, dostojanstvo, posao i karijera, deca...Onaj ko ti je naneo povrede ispričat će svoju istinu i ako je kriv, odgovarst će za svoje nedelo. Pomoć Natsša ože pružiti samo sama sebi svojim izborima a ne sa bolesnim okom "visiti" na mrežama i čitati komentare ljudi koji će je za 8 dana zaboraviti i okrenuti se nekoj ovoj temi.