VEST DA JE IZBODEN ODJEKNULA JE U MEDIJIMA! Oglasila se Jelena i OTKRILA detalje INCIDENTA: OBOJE SMO NA SAMRTI!

Autor:

Zabava

11.10.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana je makazama izbola devojka sa kojom živi u stanu na Novom Beogradu, a sada se ona oglasila za portal Republika.rs i otkrila pozadinu celog incidenta.

Republika

Foto: printscreen

Jelena je otkrila detalje incidenta

Ivan Marinković, rijaliti učesnik i bivši muž pevačice Goce Tržan napravio je haos u svom stanu u Novom Beogradu, a napala ga je devojka Jelena Ilić. Ivana je makazama izbola devojka sa kojom živi u stanu na Novom Beogradu, a još nije poznato kako je tačno došlo do incidenta.

Nakon celog incidenta se oglasila Jelena i otkrila sve detalje, i šokirala izjavom: 

- Morate čoveka da pitate šta mu je bilo. Sve mi je simpatično, nas dvoje umiremo oboje, oboje smo na samrti, eto tako stavite. Čovek se povredio, ali šta je stvarno bilo morate tog čoveka da pitate, evo ga pored mene i ne zanima me više da pričam o tome ako on neće da kaze, stalno je ovako - rekla je Jelena Ilić za portal Republika.rs.

 

Podsetimo, njih dvoje su započeli ljubavnu vezu tokom rijalitija "Parovi". Njihov odnos je zgrožavao naciju godinama, jer nije bio prikladan zbog nasilnog ponašanja, koji su prikazivali pred milionskim auditorijumom u pomenutom rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

12.10.2021 03:19

Propagiranjem nasilja zaradjuju novac. Osladilo im se.