UČENIK PAROVA OTIŠAO NA POVEĆANJE POLNOG ORGANA?! Cimerka videla Nevena Ciganovića nagog pa se šokirala!

Autor:

Zabava

04.10.2021

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Parova" Neven Ciganović poznat je javnosti po estetskim operacijama na kojima je bio, a sada se svi pitaju i da li je povećao polni organ!

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Neven Ciganović poznat je javnosti po tome što je išao na moge estetske operacije

Učesnik rijaliti šou programa "Parovi" Neven Ciganović poznat je u javnosti po činjenici da je sebi priuštio mnoge estetske operacije, a danas je pažnju medija privuklo jedno pitanje vezano za veličinu njegovog polnog organa.

Naime, kako prenosi "Srbija Danas", njegova cimerka iz rijalitija Ilijana Vagić priznala je da je imala priliku da Nevena vidi nagog, a kako je rekla iznenadila ju je veličina njegove muškosti. 

Lepa plavuša rekla je da je "ogroman", a Ciganović joj je tom prilikom objasnio da samo izgleda masivno, dok realno nije toliko veliki.

Republika

Foto: instagram.com/nevencigi

Mnogi se pitaju da li je Neven Ciganović povećao svoj polni organ

Ipak Ilijanina izjava mnoge je navela da postae pitanje da li je moguće da je Neven otišao na operaciju povećanja svog polnog organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading