Anđela: Bez seksa sam već mesec dana

Zabava

27.08.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperka Anđela Veštica jedna je od mnogih VIP ličnosti koja je potvrdila svoje učešće u rijalitiju "Zadruga", a za Srpski telegraf otkrila je da već mesec dana nema seksualne odnose jer se priprema za psihološku borbu koju sprema produkcija Pinka.

Foto: instagram.com/andjela_vestica
Anđela Veštica

- Snimam spot i spremam se psihički i fizički za rijaliti, a toliko sam se naoštrila da budem tip-top i nemam seks već mesec dana. Ne zbog toga što, daleko bilo, nemam sa kim, nego jednostavno hoću da se odmorim malo i od seksa - rekla nam je Veštica, koja dodaje da neće imati problem da celibat prekine upravo sa nekim od učesnika u rijalitiju:

- Naravno da može da mi se desi seks u "Zadruzi", jer ću se ja tamo ponašati baš kao što se ponašam u privatnom životu, a naravno da se u privatnom životu seksam kada se zaljubim. E, ako se tamo zaljubim, zašto da ne, ima da pršti na sve strane!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading