HOLIVUD U BEOGRADU Vučić na setu filma vrednog 17 miliona dolara

Autor:

Zabava

30.07.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Crawl" je prvi filmski projekat "Paramaunt pikčersa" u Srbiji, vredan 17 miliona dolara, a ekipu koja snima u Luci Beograd obišao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je tom prilikom razgovarao sa producentima i predstavnicima najznačajnije svetske filmske kuće.

RepublikaFoto: Promo
Predsednik Srbije obišao ekipu filma "Crawl"

- Izuzetno mi je drago što još jedna od holivudskih produkcija svoje snimanje počinje u Srbiji. Ovakvi projekti su veoma značajni za promociju naše zemlje. Nastavićemo da radimo na tome da Srbija postane omiljena destinacija velikim filmskim kućama, kao što je "Paramaunt pikčers" - istakao je Vučić, podsetivši da je u Srbiji poslednjih nekoliko godina snimljeno više od 50 međunarodnih filmskih projekata.


Lokaciju filma "Crawl" sa Vučićem je obišao i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, a producent "Paramaunt pikčersa" Kreg Flores zahvalio je predsedniku Srbije na gostoprimstvu, pomoći i podršci koju pruža tokom snimanja.


- Veoma smo zadovoljni uslovima rada. Kvalitet filmske ekipe je na visokom nivou, kao i saradnja sa institucijama koje učestvuju u procesu snimanja - dodao je Flores.


Reditelj filma "Crawl" je Aleksander Aja, a glavna ženska i muška uloga povereni su Kaji Skodelario ("Pirati sa Kariba") i Beriju Peperu ("Spasavajući redova Rajana").

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading