TAMARA DRAGIČEVIĆ OTVORILA PORODIČNI ALBUM: Dok čeka TREĆE dete sa kolegom, glumica pokazala kako su sa ćerkom i sinom UŽIVALI na odmoru! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

14.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica raznežila svoje pratioce!

TAMARA DRAGIČEVIĆ OTVORILA PORODIČNI ALBUM: Dok čeka TREĆE dete sa kolegom, glumica pokazala kako su sa ćerkom i sinom UŽIVALI na odmoru! (GALERIJA)

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Poznati glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju treće dete. Njih dvoje su dobili ćerku Stašu i sina Lazara, a u njihov dom će se uskoro useliti još jedan dečak. Lepa glumica je nedavno proslavila 35. rođendan i objavila vest da će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana, pa je na rođendanskoj torti slavne glumice pisalo: "1+1=3".

Tamara je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, a dok uživa u trudničkim danima, redovno obaveštava pratioce o svojim aktivnostima. Danas je oduševila svoje prijatelje i fanove kad je objavila niz porodičnih fotografija sa jednog odmora. Tamara i Petar su uživali zajedno sa Stašom i Lazarom, a objava je izazvala lavinu pozitivnih reakcija.

Inače, Tamara i Petar su u braku od 2016. godine,  a ćerku Stašu dobili su krajem iste godine. Tri godine kasnije, odnosno u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana - dečaka Lazara. Koje ime su odabrali za drugog naslednika, još nije poznato.

Inače, Tamara je nedavno progovorila i o strahovima s kojima se suočava kao majka.

- Moje starije dete je krenulo u prvi razred i tu su bili strahovi. Nekako vrtić i taj period odrastanja kada su najviše s nama ste zapravo bezbrižni i nekako je do vas. Kada prepustite društvu i sistemu svoju decu, onda kreću pravi strahovi. Naravno da na kraju najvažniju ulogu odigraju porodica i vaspitanje, a da je lako, nije. Trenutno su to moji strahovi - izjavila je glumica.

Republika

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Tamara Dragičević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading