NIJE MU PRVI PUT! Popularni glumac ponovo VITLA PIŠTOLJEM! Od tinejdžerskih dana imao je dodira s kriminalom!

Autor:

Zabava

12.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduvek je bio loš momak.

NIJE MU PRVI PUT! Popularni glumac ponovo VITLA PIŠTOLJEM! Od tinejdžerskih dana imao je dodira s kriminalom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Petrović Trojpec

Za deceniju koliko je na javnoj sceni glumac Miloš Petrović Trojpec dočarao je niz likova iz kriminalnog miljea, a njegov karakter i fizički izgled predodredio ga je za uloge opasnih momaka.

Iako je nedavno u razgovoru za Republiku istakao da želi da se distancira od takvih uloga kako ne bi upao u šablon, te da priželjkuje novi glumački zadatak u kojem će moći da se  prikaže u drugačijem svetlu, Trojpeca je, izgleda, ponovo dočekao jedan krimi žanr.

Zasitio sam se uloga loših momaka, ali ne odbijam sve to neminovno. Sada već treba da se poklope još neke stvari osim same ponude, ako će biti takva neka uloga - kakav je scenario i da li mi daje neki novi momenat koji mogu da pokažem, a koji nema veze sa ovim što sam do sada uradio. Sada se bavim dubljom analizom i prihvatam takve uloge ako mi dozvoljavaju da pokažem neki novi momenat - ispričao nam je glumac.

Tada je za naš portal rekao da putuje u Budvu, gde će u narednom perodu snimati novi film, a sada je jasnije o čemu je reč. Naime, Trojpec redovno objavljuje fotografije na svom Instagram profilu i sa pratiocima deli detalje iz svoje svakodnevice. Tako je i ovog puta izvestio fanove da je počeo rad na novom filmu i da trenutno boravi na crnogorskom primorju gde zajedno sa ostalim kolegama snima novo igrano ostvarenje pod nazivom "Poslednja kap".

Reč je o krimi-drami, a u njoj se Trojpec ponovo vatio "korenima" i uzeo pištolj u ruke. Glumac je objavio fotografiju na kojoj pozira sa kolegom sa seta dok u ruci drži oružje. 

 

 

Trojpec je rekao da na početku karijere nije imao luksuz da bira uloge, ali da je sada u poziciji kad to može sebi da priušti. Gluma mu je pomogla da se distancira od sveta u kojem se nekada kretao, ali od svoje prošlosti ne beži.

Nije to vezano za moje odrastanje da hoću da pobegnem od nečega. Ne, sve to je deo mene. Ne bih rekao da je to bilo loše društvo, jednostavno to je bilo neko društvo, a svako je na neki način loše i dobro. Tu je bilo jako dobrih momaka, poštenih. Nisam bežao od lošeg društva, više sam bežao od samog sebe u svemu tome u toj nekoj priči, tu mi je gluma pomogla, ali mi se neminovno kroz glumu vratilo da igram te likove. Životno iskustvo mi je dosta pomoglo u svim tim glumačkim zadacima. Ali znam šta još mogu da ponudim što se tiče likova i karaktera koje mogu da igram i više zbog tog glumačkog zadovoljenja želim da izađem iz šablona i pokažem svoj glumački dijapazon, a to nisu samo neki negativci ili opasni momci - istakao je Trojpec, koji je ostvario popularnost ulogama u "Južnom vetru" i seriji "U klinču", čija se treća sezona trenutno prikazuje na RTS.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading